Naudanlihapata, ei perunaa

Laita uuni lämpiämään 225 C:een.

Viipaloi porkkana, kuutioi lanttu, puolita herkkusienet ja lohko sipulit.

Halutessasi voit lisätä myös 2-3 kynttä valkosipulia pieninä paloina.

Pilko lihat isohkoiksi paloiksi ja ruskista ne pintapuolisesti pienessä määrässä öljyä.

Valmista lihaliemi, n. litra vettä ja 2 lihaliemikuutiota.

Kasaa pilkotut kasvikset ja liha uunivuokaan, kaada päälle lihalientä niin että peittyvät juuri ja juuri.

Lisää vielä punaviini ja laita uuniin ilman kantta n. tunniksi.

Alenna lämpöä 150 C ja anna hautua vielä 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 501 grammaa

Leego1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäpaistipihvi, lidl100g125kcal19g1g5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Lanttu 60g17kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Herkkusieni 30g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Punaviini 20g14kcal0.1g0g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Öljy2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1002g425kcal42.2g18g16.8g7.2g
Valittu annoskoko501g213kcal21.1g9g8.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna251g106kcal10.6g4.5g4.2g1.8g
Arvot/100g100g43kcal4.2g1.8g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279525