Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 713g1393kcal133.3g0g96.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton36g7.5kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)128g85kcal19.3g0g0.9g0g
Tomaatti 89g20kcal0.5g3.1g0.3g1.2g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g143g171kcal11.6g7.8g10g0g
Tilli, tuore 36g11kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g3380kcal332.4g24.2g215.6g4.2g
Valittu annoskoko1150g1690kcal166.2g12.1g107.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna575g845kcal83.1g6.1g53.9g1.1g
Arvot/100g100g147kcal14.5g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641