Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 856g1672kcal160g0g115.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton43g9kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)154g102kcal23.1g0g1.1g0g
Tomaatti 107g24kcal0.6g3.7g0.3g1.5g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g171g206kcal13.9g9.4g12g0g
Tilli, tuore 43g13kcal1.6g0.4g0.3g0.9g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g4056kcal398.8g29g258.6g5.2g
Valittu annoskoko1380g2028kcal199.4g14.5g129.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna690g1014kcal99.7g7.3g64.7g1.3g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641