Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 999g1951kcal186.7g0g134.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)180g119kcal27g0g1.3g0g
Tomaatti 125g28kcal0.7g4.3g0.4g1.7g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g200g240kcal16.2g11g14g0g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.4g0.4g1g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g4732kcal465.2g33.8g301.8g6g
Valittu annoskoko1610g2366kcal232.6g16.9g150.9g3g
Annoskoko puolitettuna805g1183kcal116.3g8.5g75.5g1.5g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641