Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1141g2230kcal213.3g0g154.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton57g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)206g136kcal30.8g0g1.4g0g
Tomaatti 143g33kcal0.8g4.9g0.4g2g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g228g274kcal18.5g12.6g16g0g
Tilli, tuore 57g17kcal2.1g0.5g0.5g1.2g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g5408kcal531.6g38.6g344.8g7.2g
Valittu annoskoko1840g2704kcal265.8g19.3g172.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna920g1352kcal132.9g9.7g86.2g1.8g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641