Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1284g2508kcal240g0g173.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton64g14kcal0.2g1g0g0.1g
Suola, annos 3g7.7g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)231g153kcal34.7g0g1.6g0g
Tomaatti 161g37kcal0.9g5.5g0.5g2.2g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g257g308kcal20.8g14.1g18g0g
Tilli, tuore 64g19kcal2.4g0.6g0.5g1.3g
Mustapippuri 1.3g3.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g6083kcal598.2g43.4g388g7.8g
Valittu annoskoko2070g3042kcal299.1g21.7g194g3.9g
Annoskoko puolitettuna1035g1521kcal149.6g10.9g97g2g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641