Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 143g279kcal26.7g0g19.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.1g1.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)26g17kcal3.9g0g0.2g0g
Tomaatti 18g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g29g34kcal2.3g1.6g2g0g
Tilli, tuore 7.1g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g676kcal66.6g5g43.4g0.6g
Valittu annoskoko230g338kcal33.3g2.5g21.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna115g169kcal16.7g1.3g10.9g0.2g
Arvot/100g100g147kcal14.5g1.1g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641