Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2000g3906kcal373.8g0g270g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)360g238kcal54g0g2.5g0g
Tomaatti 250g57kcal1.4g8.6g0.7g3.5g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g400g480kcal32.4g22g28g0g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6448g9475kcal931.6g67.8g604.2g12.4g
Valittu annoskoko3224g4737kcal465.8g33.9g302.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna1612g2369kcal232.9g17g151.1g3.1g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641