Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 285g557kcal53.3g0g38.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton14g3kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)51g34kcal7.7g0g0.4g0g
Tomaatti 36g8.1kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g57g69kcal4.6g3.1g4g0g
Tilli, tuore 14g4.3kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1352kcal132.6g9.4g86.2g1.8g
Valittu annoskoko460g676kcal66.3g4.7g43.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna230g338kcal33.2g2.4g21.6g0.5g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641