Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 428g836kcal80g0g57.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton21g4.5kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)77g51kcal11.6g0g0.5g0g
Tomaatti 54g12kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g86g103kcal6.9g4.7g6g0g
Tilli, tuore 21g6.4kcal0.8g0.2g0.2g0.4g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g2028kcal199.4g14.4g129.4g2.4g
Valittu annoskoko690g1014kcal99.7g7.2g64.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna345g507kcal49.9g3.6g32.4g0.6g
Arvot/100g100g147kcal14.5g1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641