Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 500g977kcal93.5g0g67.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)90g59kcal13.5g0g0.6g0g
Tomaatti 63g14kcal0.3g2.2g0.2g0.9g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g100g120kcal8.1g5.5g7g0g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1612g2369kcal233g17g151g3g
Valittu annoskoko806g1184kcal116.5g8.5g75.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna403g592kcal58.3g4.3g37.8g0.8g
Arvot/100g100g147kcal14.5g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641