Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 571g1115kcal106.7g0g77g0g
Sitruunamehu, laimentamaton29g6kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)103g68kcal15.4g0g0.7g0g
Tomaatti 71g16kcal0.4g2.5g0.2g1g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g114g137kcal9.2g6.3g8g0g
Tilli, tuore 29g8.5kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g2704kcal266g19.6g172.2g3.6g
Valittu annoskoko920g1352kcal133g9.8g86.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna460g676kcal66.5g4.9g43.1g0.9g
Arvot/100g100g147kcal14.5g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641