Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali158g33kcal1.9g5.4g0.3g3.3g
Porkkana, keitetty, suolaton 120g40kcal0.8g6.8g0.2g3.1g
Parsakaali, keitetty, suolaton 50g18kcal2.3g1g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi550g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g12g16kcal0.3g2.8g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2456g1229kcal125.4g35.2g62.2g16.6g
Valittu annoskoko1228g614kcal62.7g17.6g31.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna614g307kcal31.4g8.8g15.6g4.2g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974