Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali236g50kcal2.8g8g0.5g5g
Porkkana, keitetty, suolaton 180g60kcal1.1g10.2g0.4g4.7g
Parsakaali, keitetty, suolaton 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vesi826g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g18g24kcal0.5g4.2g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g748kcal85.6g0g45g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3684g1843kcal188.4g52.8g93.6g25g
Valittu annoskoko1842g922kcal94.2g26.4g46.8g12.5g
Annoskoko puolitettuna921g461kcal47.1g13.2g23.4g6.3g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974