Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali552g116kcal6.6g18.8g1.1g11.6g
Porkkana, keitetty, suolaton 420g140kcal2.6g23.8g0.8g10.9g
Parsakaali, keitetty, suolaton 175g61kcal8.1g3.4g0.5g4.4g
Sipuli (kuorittu)118g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Vesi1927g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g42g56kcal1.1g9.9g1.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1051g1744kcal199.7g0g105.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8596g4300kcal439.2g123.4g218g57.8g
Valittu annoskoko4298g2150kcal219.6g61.7g109g28.9g
Annoskoko puolitettuna2149g1075kcal109.8g30.9g54.5g14.5g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974