Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali631g133kcal7.6g21.4g1.3g13.2g
Porkkana, keitetty, suolaton 480g160kcal3g27.2g1g12.5g
Parsakaali, keitetty, suolaton 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Vesi2202g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g48g63kcal1.2g11.3g1.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1994kcal228.2g0g120.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9824g4915kcal502g141g249.6g66g
Valittu annoskoko4912g2457kcal251g70.5g124.8g33g
Annoskoko puolitettuna2456g1229kcal125.5g35.3g62.4g16.5g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974