Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali709g150kcal8.5g24.1g1.4g14.9g
Porkkana, keitetty, suolaton 540g180kcal3.4g30.6g1.1g14.1g
Parsakaali, keitetty, suolaton 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Sipuli (kuorittu)152g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Vesi2477g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g54g71kcal1.4g12.7g1.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1351g2243kcal256.7g0g135.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g17g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11052g5529kcal564.8g158.6g280.6g74.4g
Valittu annoskoko5526g2764kcal282.4g79.3g140.3g37.2g
Annoskoko puolitettuna2763g1382kcal141.2g39.7g70.2g18.6g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974