Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali79g17kcal0.9g2.7g0.2g1.7g
Porkkana, keitetty, suolaton 60g20kcal0.4g3.4g0.1g1.6g
Parsakaali, keitetty, suolaton 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi275g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g6g7.9kcal0.2g1.4g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1228g614kcal62.8g17.6g31.2g8.4g
Valittu annoskoko614g307kcal31.4g8.8g15.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna307g154kcal15.7g4.4g7.8g2.1g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974