Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali788g166kcal9.5g26.8g1.6g16.6g
Porkkana, keitetty, suolaton 601g200kcal3.8g34g1.2g15.6g
Parsakaali, keitetty, suolaton 250g88kcal11.6g4.9g0.8g6.3g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Vesi2752g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g60g79kcal1.6g14.1g1.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1501g2492kcal285.2g0g150.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g19g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12280g6144kcal627.8g176.2g311.8g82.8g
Valittu annoskoko6140g3072kcal313.9g88.1g155.9g41.4g
Annoskoko puolitettuna3070g1536kcal157g44.1g78g20.7g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974