Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1260g266kcal15.1g42.8g2.5g26.5g
Porkkana, keitetty, suolaton 960g320kcal6g54.4g1.9g25g
Parsakaali, keitetty, suolaton 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Vesi4400g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g96g127kcal2.5g22.6g2.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19632g9822kcal1003.2g281.8g498.2g132.2g
Valittu annoskoko9816g4911kcal501.6g140.9g249.1g66.1g
Annoskoko puolitettuna4908g2455kcal250.8g70.5g124.6g33.1g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974