Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 240g43kcal1.3g6g1g1.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen320g445kcal60.8g0g22.4g0g
Sipuli (kuorittu)136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.6g3.4g0.1g0.4g
Suippopaprika, makea, Pirkka88g22kcal0.8g4g0.4g1.7g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio160g224kcal4.5g10.4g19.2g0g
Mozzarella juustoraaste, valio120g348kcal31.2g0g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2168g2279kcal204g60.6g137.2g12.2g
Valittu annoskoko1084g1140kcal102g30.3g68.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna542g570kcal51g15.2g34.3g3.1g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280165