Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400g556kcal75.9g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g26g27kcal2.1g4.2g0.2g0.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka110g28kcal1g5.1g0.4g2.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio200g280kcal5.6g13g24g0g
Mozzarella juustoraaste, valio150g435kcal39g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2710g2849kcal255g76g171.2g15.2g
Valittu annoskoko1355g1425kcal127.5g38g85.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna678g712kcal63.8g19g42.8g3.8g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280165