Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 420g76kcal2.4g10.5g1.7g2.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen560g778kcal106.3g0g39.2g0g
Sipuli (kuorittu)238g64kcal3.1g11.4g0.5g4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g38kcal2.9g5.9g0.2g0.7g
Suippopaprika, makea, Pirkka154g39kcal1.4g7.1g0.6g2.9g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio280g392kcal7.8g18.2g33.6g0g
Mozzarella juustoraaste, valio210g609kcal54.6g0g44.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3794g3989kcal357g106.2g239.8g21g
Valittu annoskoko1897g1994kcal178.5g53.1g119.9g10.5g
Annoskoko puolitettuna949g997kcal89.3g26.6g60g5.3g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280165