Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 60g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen80g111kcal15.2g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka22g5.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio40g56kcal1.1g2.6g4.8g0g
Mozzarella juustoraaste, valio30g87kcal7.8g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g570kcal50.8g15g34.2g3g
Valittu annoskoko271g285kcal25.4g7.5g17.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna136g143kcal12.7g3.8g8.6g0.8g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280165