Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen799g1111kcal151.9g0g56g0g
Sipuli (kuorittu)340g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g52g54kcal4.1g8.5g0.3g1g
Suippopaprika, makea, Pirkka220g55kcal2g10.1g0.9g4.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio400g560kcal11.2g26g48g0g
Mozzarella juustoraaste, valio300g869kcal77.9g0g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5420g5698kcal509.8g151.8g342.6g30.4g
Valittu annoskoko2710g2849kcal254.9g75.9g171.3g15.2g
Annoskoko puolitettuna1355g1425kcal127.5g38g85.7g7.6g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280165