Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800g1112kcal152g0g56g0g
Sipuli (kuorittu)340g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g52g54kcal4.1g8.5g0.3g1g
Suippopaprika, makea, Pirkka220g55kcal2g10.1g0.9g4.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio400g560kcal11.2g26g48g0g
Mozzarella juustoraaste, valio300g870kcal78g0g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5424g5702kcal510.2g151.8g342.6g30.4g
Valittu annoskoko2712g2851kcal255.1g75.9g171.3g15.2g
Annoskoko puolitettuna1356g1426kcal127.6g38g85.7g7.6g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280165