Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 120g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen160g222kcal30.4g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka44g11kcal0.4g2g0.2g0.8g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio80g112kcal2.2g5.2g9.6g0g
Mozzarella juustoraaste, valio60g174kcal15.6g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1084g1139kcal102g30.4g68.6g6g
Valittu annoskoko542g570kcal51g15.2g34.3g3g
Annoskoko puolitettuna271g285kcal25.5g7.6g17.2g1.5g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280165