Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen200g278kcal38g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Suippopaprika, makea, Pirkka55g14kcal0.5g2.5g0.2g1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio100g140kcal2.8g6.5g12g0g
Mozzarella juustoraaste, valio75g218kcal19.5g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g1425kcal127.4g37.8g85.8g7.4g
Valittu annoskoko678g713kcal63.7g18.9g42.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna339g356kcal31.9g9.5g21.5g1.9g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280165