Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 180g33kcal1g4.5g0.7g1.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen240g333kcal45.6g0g16.8g0g
Sipuli (kuorittu)102g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Suippopaprika, makea, Pirkka66g17kcal0.6g3g0.3g1.3g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio120g168kcal3.4g7.8g14.4g0g
Mozzarella juustoraaste, valio90g261kcal23.4g0g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1626g1710kcal153g45.4g102.8g9.2g
Valittu annoskoko813g855kcal76.5g22.7g51.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna407g427kcal38.3g11.4g25.7g2.3g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280165