Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 601g1330kcal105.1g0g102.1g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale15g9kcal1.5g0.8g0g11g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 100g299kcal18g1.2g25g0g
Pinaatti 250g33kcal4.1g1g0.8g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2272g3690kcal286.6g12.4g278.6g30.6g
Valittu annoskoko1136g1845kcal143.3g6.2g139.3g15.3g
Annoskoko puolitettuna568g923kcal71.7g3.1g69.7g7.7g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894