Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 901g1995kcal157.6g0g153.1g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale23g14kcal2.3g1.1g0.1g16.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 150g449kcal27g1.8g37.5g0g
Pinaatti 375g50kcal6.1g1.5g1.1g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g5534kcal429.6g18.4g417.8g45.6g
Valittu annoskoko1704g2767kcal214.8g9.2g208.9g22.8g
Annoskoko puolitettuna852g1384kcal107.4g4.6g104.5g11.4g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894