Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1051g2327kcal183.9g0g178.7g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale26g16kcal2.6g1.3g0.1g19.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 175g524kcal31.5g2.1g43.8g0g
Pinaatti 438g59kcal7.1g1.8g1.3g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g6457kcal501.2g21.6g487.6g53.4g
Valittu annoskoko1988g3229kcal250.6g10.8g243.8g26.7g
Annoskoko puolitettuna994g1614kcal125.3g5.4g121.9g13.4g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894