Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale30g18kcal3g1.5g0.1g21.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 200g598kcal36g2.4g50g0g
Pinaatti 500g67kcal8.1g2g1.5g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4540g7373kcal572.4g24.8g556.8g60.8g
Valittu annoskoko2270g3686kcal286.2g12.4g278.4g30.4g
Annoskoko puolitettuna1135g1843kcal143.1g6.2g139.2g15.2g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894