Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1201g2660kcal210.2g0g204.2g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale30g18kcal3g1.5g0.1g21.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 200g599kcal36g2.4g50g0g
Pinaatti 500g67kcal8.1g2g1.5g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g7379kcal572.8g24.8g557.2g60.8g
Valittu annoskoko2272g3690kcal286.4g12.4g278.6g30.4g
Annoskoko puolitettuna1136g1845kcal143.2g6.2g139.3g15.2g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894