Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 150g333kcal26.3g0g25.5g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale3.8g2.3kcal0.4g0.2g0g2.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 25g75kcal4.5g0.3g6.3g0g
Pinaatti 63g8.4kcal1g0.3g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g923kcal71.6g3.2g69.6g7.6g
Valittu annoskoko284g461kcal35.8g1.6g34.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna142g231kcal17.9g0.8g17.4g1.9g
Arvot/100g100g163kcal12.6g0.6g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894