Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale7.5g4.5kcal0.8g0.4g0g5.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 50g150kcal9g0.6g12.5g0g
Pinaatti 125g17kcal2g0.5g0.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1135g1843kcal143.2g6.2g139.2g15.2g
Valittu annoskoko568g922kcal71.6g3.1g69.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna284g461kcal35.8g1.6g34.8g3.8g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894