Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 450g997kcal78.8g0g76.6g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale11g6.8kcal1.1g0.6g0g8.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 75g225kcal13.5g0.9g18.8g0g
Pinaatti 188g25kcal3g0.8g0.6g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g2768kcal214.6g9.4g209.2g22.8g
Valittu annoskoko852g1384kcal107.3g4.7g104.6g11.4g
Annoskoko puolitettuna426g692kcal53.7g2.4g52.3g5.7g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.6g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894