Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)960g1075kcal220.8g0g20.2g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus200g260kcal6g4g26g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g220g616kcal39.6g1.1g50.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g3902kcal532.8g10.2g193.6g0g
Valittu annoskoko1380g1951kcal266.4g5.1g96.8g0g
Annoskoko puolitettuna690g976kcal133.2g2.6g48.4g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281129