Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)160g179kcal36.8g0g3.4g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus33g43kcal1g0.7g4.3g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g37g103kcal6.6g0.2g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g650kcal88.8g1.8g32.2g0g
Valittu annoskoko230g325kcal44.4g0.9g16.1g0g
Annoskoko puolitettuna115g163kcal22.2g0.5g8.1g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281129