Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g267g360kcal58.7g0g13.3g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Paprika, punainen153g39kcal1.4g7.1g0.6g3.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g493g173kcal4.9g33.5g2.5g6.9g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g80g312kcal1.6g2g33.6g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g56g67kcal1.4g3.4g5g0.8g
Hunaja 27g88kcal0.1g21.5g0g0g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g20g3.2kcal0.1g0.6g0g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen167g33kcal1g6.3g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g2203kcal140.8g157.2g111.4g30.6g
Valittu annoskoko1332g1101kcal70.4g78.6g55.7g15.3g
Annoskoko puolitettuna666g551kcal35.2g39.3g27.9g7.7g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258