Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g333g450kcal73.3g0g16.7g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Paprika, punainen192g49kcal1.7g8.8g0.8g3.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g617g216kcal6.2g41.9g3.1g8.6g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g100g390kcal2g2.5g42g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g70g84kcal1.7g4.2g6.3g1g
Hunaja 33g110kcal0.2g26.9g0g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g25g4kcal0.2g0.7g0g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen208g42kcal1.2g7.9g0.6g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3330g2753kcal176g196.4g139.6g38.2g
Valittu annoskoko1665g1377kcal88g98.2g69.8g19.1g
Annoskoko puolitettuna833g688kcal44g49.1g34.9g9.6g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258