Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g467g630kcal102.7g0g23.3g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Paprika, punainen268g69kcal2.4g12.3g1.1g5.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g863g302kcal8.6g58.7g4.3g12.1g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g140g546kcal2.8g3.5g58.8g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g98g118kcal2.4g5.9g8.8g1.5g
Hunaja 47g154kcal0.2g37.7g0g0g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g35g5.6kcal0.2g1g0g0.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen292g58kcal1.7g11.1g0.9g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4662g3855kcal246g275.2g195.2g54g
Valittu annoskoko2331g1928kcal123g137.6g97.6g27g
Annoskoko puolitettuna1166g964kcal61.5g68.8g48.8g13.5g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258