Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g600g810kcal132g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Paprika, punainen345g89kcal3.1g15.9g1.4g6.9g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1110g389kcal11.1g75.5g5.6g15.5g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g180g702kcal3.6g4.5g75.6g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g126g151kcal3.1g7.6g11.3g1.9g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g45g7.2kcal0.3g1.3g0g0.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen375g75kcal2.2g14.2g1.1g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5994g4956kcal316.8g354g251g69.2g
Valittu annoskoko2997g2478kcal158.4g177g125.5g34.6g
Annoskoko puolitettuna1499g1239kcal79.2g88.5g62.8g17.3g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258