Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g67g90kcal14.7g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.8g0.2g0.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g123g43kcal1.2g8.4g0.6g1.7g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g20g78kcal0.4g0.5g8.4g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g14g17kcal0.3g0.8g1.3g0.2g
Hunaja 6.7g22kcal0g5.4g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen42g8.3kcal0.2g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g551kcal34.8g39.4g27.8g7.8g
Valittu annoskoko333g275kcal17.4g19.7g13.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna167g138kcal8.7g9.9g7g2g
Arvot/100g100g83kcal5.2g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258