Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g667g900kcal146.7g0g33.3g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Paprika, punainen383g99kcal3.4g17.6g1.5g7.7g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1233g432kcal12.3g83.9g6.2g17.3g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g200g780kcal4g5g84g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g140g168kcal3.5g8.4g12.6g2.1g
Hunaja 67g220kcal0.3g53.9g0g0g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g50g8kcal0.3g1.5g0g1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen417g83kcal2.5g15.8g1.2g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g5507kcal351.8g393.4g278.6g77g
Valittu annoskoko3330g2753kcal175.9g196.7g139.3g38.5g
Annoskoko puolitettuna1665g1377kcal88g98.4g69.7g19.3g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258