Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g800g1080kcal176g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika, punainen460g118kcal4.1g21.2g1.8g9.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1480g518kcal14.8g100.6g7.4g20.7g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g240g936kcal4.8g6g100.8g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g168g202kcal4.2g10.1g15.1g2.5g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g60g10kcal0.4g1.8g0.1g1.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen500g100kcal3g19g1.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7992g6608kcal422.4g472g334.8g92.2g
Valittu annoskoko3996g3304kcal211.2g236g167.4g46.1g
Annoskoko puolitettuna1998g1652kcal105.6g118g83.7g23.1g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258