Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g133g180kcal29.3g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Paprika, punainen77g20kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g247g86kcal2.5g16.8g1.2g3.5g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g40g156kcal0.8g1g16.8g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Hunaja 13g44kcal0.1g10.8g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g10g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen83g17kcal0.5g3.2g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g1101kcal70.4g78.8g55.6g15.6g
Valittu annoskoko666g551kcal35.2g39.4g27.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna333g275kcal17.6g19.7g13.9g3.9g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258