Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g200g270kcal44g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Paprika, punainen115g30kcal1g5.3g0.5g2.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370g130kcal3.7g25.2g1.9g5.2g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g60g234kcal1.2g1.5g25.2g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g42g50kcal1g2.5g3.8g0.6g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g15g2.4kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen125g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1998g1652kcal105.4g118g84g23g
Valittu annoskoko999g826kcal52.7g59g42g11.5g
Annoskoko puolitettuna500g413kcal26.4g29.5g21g5.8g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258