Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g301g962kcal41.5g174.4g9.6g24.7g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Maito, Kevyt301g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa601g1804kcal138.3g0g138.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g6675kcal386g420.6g377.8g51.6g
Valittu annoskoko1278g3337kcal193g210.3g188.9g25.8g
Annoskoko puolitettuna639g1669kcal96.5g105.2g94.5g12.9g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281336