Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g400g1280kcal55.2g232g12.8g32.8g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa800g2400kcal184g0g184g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g8878kcal513.4g559.6g502.6g68.4g
Valittu annoskoko1700g4439kcal256.7g279.8g251.3g34.2g
Annoskoko puolitettuna850g2220kcal128.4g139.9g125.7g17.1g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281336